+38 (098) 188-78-88

Перерахунок вартості квартир

 

ШАНОВНІ ІНВЕСТОРИ БУДІВНИЦТВА !

 

З 24 лютого 2022 року на території Україні запроваджено воєнний стан, який триває по даний час.

Торгово-промислова палата України  28 лютого 2022 року прийняла рішення, яким для всіх суб’єктів господарської діяльності та/або фізичних осіб по договору, засвідчила військову агресію Російської Федерації проти України форс-мажорними обставинами (обставини непереборної сили).

Незважаючи на вищевказані обставини, ми продовжуємо будівництво об’єкту у який Ви інвестуєте кошти.

Ми з розумінням відносимося до неможливості інвестування Вами коштів у будівництво в теперішніх умовах, але звертаємо увагу на те, що згідно статті  617 Цивільного кодексу України, статті 218 Господарського кодексу України, та статті 14-1 Закону України «Про торгово-промислові палати в Україні», форс-мажорні обставини звільняють від відповідальності за невиконання зобов’язань по договору, однак не звільняють від обов’язку виконання зобов’язань за договором.

Запроваджений воєнний стан на території Україні призвів до значного здорожчання вартості будівельних матеріалів, енергоносіїв, послуг, що у свою чергу безпосередньо вплинуло на вартість будівництва житла.

Відтак, зважаючи на суттєве збільшення вартості будівництва, інформуємо Вас, що з 10 червня 2022 року ми будемо змушені збільшити вартість квадратного метра житла на залишок неоплаченої вартості квартири по ЖК “Львівський” та ЖК по вул. Лучаківського-Тролейбусна.

Втім, у Вас є можливість до 10 червня 2022 року включно здійснити оплату за договором згідно з діючою вартістю квадратного метра, що є очевидно вигідно для Вас.

За додатковою інформацією щодо проведення будівництва та здійснення оплат, звертатись до відділу продажу ПП «Тернопіль Будконтроль».

Повернутись до списку новин

перегляньте наші інші новини

Анімація житлового комплексу "Файне місто"

Зростання цін

Відновлення роботи

Безкоштовна консультація

Заповніть поля і ми зателефонуємо Вам в межах робочого дня